nedjelja, 21. svibnja 2017.


nedjelja , 7,svibnja 2017.

PREZENTACIJA NAŠE ŠKOLE , ZAGREBA I REPUBLIKE HRVATSKE

Učiteljica Henrieta Herjavec Rubčić prezentirat će sljedeći video u sklopu tečaja o novim okruženjima učenja u Finskoj. Željeli smo predstaviti svoju školu iznutra i izvana kako bismo uspješno mogli vršiti daljnju modernizaciju škole. Video je na engleskom jeziku, a izradili su ga učenici medijske skupine pod vodstvom učiteljice Ane Stuparić ,Natalie Rogoznica i koordinatorice Erasmus+ projekta Henriete Herjavec Rubčić.

Učiteljica će također prezentirati školu kroz ppt koji je izrađen za potrebe tečaja o okruženju za učenje (interijer i eksterijer škole).U prezentaciji je sudjelovala i učiteljica Margita Krulić



7. svibnja 2017.

PRV DOJMOVI IZ FINSKE

 





 



Tečaj započinjemo nakon jutarnje šetnje do škole i obilaska Joensuua.  Već na ulasku u školu ostajem fascinirana izgledom škole koja me podsjeć na Nizozemska sveučilišta koja sam također imala prilike posjetiti. Pozornost  mi privlači namještaj boje,informatička učionica koja je opremljena najmodernijom tehnologijom, sobe za odmor, velika kantina u kojoj se održavaju i predavanja, fascinantna zbornica koja je opremljna za sve poptrebe učitelja.
Super moderna i dobro opremljena kuhinja,stolovi za objedovanje,foajei za odmor,masažna fotelja,radni stolovi s kompjutorima...








.

Nakon  prezentacije o Finskoj i obrazovnom sustavu usljedila je radionica "ICE BREAKE" - TIMSKI RAD (Špageti , špaga ,selotejp, munchmallow) zadatak je bio složiti najviši toranj od špageta  u zadanom vremenu od 5 minuta, a da stoji uspravno.Odličan početak za rad u grupi - timu.

  VIDEO O FINSKOM OBRAZOVNOM SUSTAVU - kako funkcionira i zašto je uspješno

Nema komentara:

Objavi komentar