utorak, 1. svibnja 2018.

Structured Educational Visit to Schools/Institutes & Training Seminar in Iceland

28.travnja u subotu, na University of Iceland


 Ponovno smo svi zajedno kako bismo predstavili rezultate svog međunarodnog rada u skupinama. Moj tim je napravio odličnu prezentaciju i svi smo ocijenjeni ocjenom EXCELLENT. Nakon predaje Evaluacijskih listića uručene su nam potvrde o usavršavanju  (Certifikat)u trajanju od 40 sati.Nakon toga raspravljali smo o diseminaciji seminara i dogovarali buduće ,potencijalne Erasmus+ KA2 projekte. Moram napomenuti da sam već dogovorila suradnju sa školom iz Estonije te da ćemo se već narednih dana čuti s učenicima iz Tallinna preko Skypa. S kolegama iz Španjolske ,  Santa Cruz de Tenerife sam u dogovorima za budući KA2 projekt.

Stručni posjet Islandu i islandskim školama nikoga nije ostavio ravnodušnim,mnogo je ideja koje se mogu i koje se hoće implementirati u rad svakog od nas koji smo imali priliku biti sudionici ovog tečaja.

Moram samo napomenuti kako mi je ovo bilo prvo iskustvo s English Matters organizatorom te nam je svima pomalo žao što zbog velikog broja sudionika (110) nismo imali priliku ostvariti bolje kontakte s ostalim sudionicima. No, vjerujem u realizaciju onih ostvarenih kontakata.



U 12:00 odlazimo u Zračnu luku KEFLAVIK, sretni i zadovoljni što smo imali priliku biti dio Erasmus+ obitelji uz pomoć Agencije za mobilnosti i europske programe.

Tom mobilnošću ujedno završava naš Erasmus+ KA1 projekt.
Očekuje nas velika diseminacijska radionica našeg projekta koja će se održati u prostorijama naše škole, 23.svibnja u 18:00. Svi ste pozvani, dođite i pogledajte što smo novo naučili,doživjeli i kako primjenjujemo novostečena znaja u našoj nastavi i svakodnevnom radu i životu škole.
Erasmus+ je odličan program EU!

Nema komentara:

Objavi komentar